Ribe Mark Forsamlingshus - stedet, hvor glade mennesker mødes
 
 
 
Ribe Mark Forsamlingshus tager sig godt ud i forårssolen
 
 
 
Den store lyse sal i Ribe Mark Forsamlingshus danner en god ramme for enhver festlig begivenhed 
 

Om huset

Ribe Mark Forsamlingshus ligger flot placeret lige ved bygrænsen til Ribe. En halv time til Vejen, en halv time til Esbjerg, og 5 min. ind til Ribe centrum.

Forsamlingshuset fungerer som et nøglehus, dvs. der er ikke mulighed for at lave mad i huset, men huset har et fuldt udstyret køkken til anretning og den efterfølgende opvask.

Der er plads til 90 personer i huset, som er indrettet med en stor entre, hvor der er plads til at hænge overtøjet. Herfra er der adgang til dame- og herretoiletter samt til de to sale. I huset er der en stor sal, og et mindre tilstødende rum, der kan skærmes med en foldedør. Fra den store sal er der adgang til køkkenet, som har separat udgang. Der findes ligeledes et separat rum til borde og stole.  Du kan se billeder af huset her

Huset drives på frivllig basis, og et par ekstra frivillige hænder er der derfor altid brug for. Bestyrelsen arbejder hele tiden for at gøre forsamlingshuset så attraktivt som overhovedet muligt, og det indebærer også, at der i løbet af året arrangeres forskellige aktiviteter. Overskuddet fra disse, går ubeskåret til forsamlingshusets drift.

Du læse mere om de kommende aktiviteter her , og har du gode idéer til nye aktiviteter hører vi gerne fra dig.  

Nedenfor finder du kontaktoplysninger på bestyrelsesmedlemmerne i Ribe Mark Forsamlingshus. Har du spørgsmål vedr. forsamlinshuset, er du velkommen til at kontakte en af dem.

Henning Sørensen
Ansvarlig for udlejning
Tlf.nr.: 75 42 04 18 eller 24 25 50 04
Mail:              : hsorensen@jubii.dk
 
Hanne Nørgaard
Sekretær
Tlf.nr. : 30633483
Mail:               : hn.ribe@gmail.com
 
Brian Matzen
Kasserer
Tlf.nr. 40 63 59 64
Mail:               : bmatzen@Live.dk
 

Helle Andersen

Formand

Mail : fedtmule81@gmail.com

Jens Hûbsman tlf. 2927 5602   

Medlem                                                                                     Mail:                 jensannelise@stofanet.dk

Ribe Mark Forsamlingshus | Koldingvej 5, 6760 Ribe  | Tlf.: 75 42 04 18